Μεσοθεραπεια Σωματος

Η ενέσιμη τεχνική είναι η ίδια με αυτήν στο πρόσωπο, απλώς εδώ ρυθμίζουμε το βάθος της έγχυσης, ώστε οι βελόνες με τις οποίες γίνεται αυτή, να ελευθερώνουν το θεραπευτικό διάλυμα στο επίπεδο του υποδόριου λίπους, όπου και εμφανίζεται το πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Το διάλυμα που χρησιμοποιούμε για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας περιέχει: πολυβιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ, carnitine, φωσφατιδοχολίνη και διάφορα άλλα συστατικά ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Μεσοθεραπεία σώματος – Διόρθωση κυτταρίτιδας

Είναι μια εξελιγμένη θεραπεία ομορφιάς που αφορά στο πρόσωπο, αλλά και την περιοχή των γλουτών και των μηρών, όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα.Εδώ επεμβαίνουμε στις περιοχές των γλουτών, στην έξω επιφάνεια των μηρών,στην περιοχή πάνω από τα γόνατα και γενικά στις περιοχές, όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα. Οι συγκεκριμένες θεραπευτικές εφαρμογές πρέπει να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις οδηγίες των ιατρών για να μπορέσουμε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορούμε να έχουμε, όταν συνδυάζεται η μεσοθεραπέια με τη χρήση μη επεμβατικών laser τρίτης γενιάς, ανάπλασης – σύσφιξης.

Κυρμίζογλου Παναγιώτης