Μεσοθεραπεια Προσωπου

Είναι μια εξελιγμένη θεραπεία ομορφιάς που αφορά στο πρόσωπο, αλλά και την περιοχή των γλουτών και των μηρών, όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα. Χρησιμοποιούμε πολύ λεπτές μικρές βελόνες ( 30G ) που προσαρμόζονται σε μια ειδική συσκευή, στην οποία προγραμματίζουμε το βάθος και το ρυθμό έγχυσης του θεραπευτικού διαλύματος.

Το συγκεκριμένο διάλυμα περιέχει αραιωμένο υαλουρονικό οξύ και πολυβιταμίνες, που με τη βοήθεια της παραπάνω συσκευής, η οποία πραγματοποιεί πολλαπλούς νυγμούς – τσιμπήματα – στο πρόσωπο, φθάνει στο απαραίτητο βάθος του δέρματος και συγκεκριμένα στην ανώτερη στοιβάδα του χορίου ( μεσόδερμα ).

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε να ενυδατώσουμε σωστά το δέρμα, πράγμα το οποίο δεν μπορούμε να επιτύχουμε με κανενός είδους κρέμα ομορφιάς, γιατί το δέρμα, σαν αμυντικός μηχανισμός – φραγμός, δεν επιτρέπει σε καμία κρέμα να εισχωρήσει σε βάθος. Το αποτέλεσμα είναι ένα λαμπερό, σφριγηλό, αναζωογονημένο και ξεκούραστο πρόσωπο, χωρίς να φαίνεται αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο από την καθημερινότητα.

Κυρμίζογλου Παναγιώτης