Αποτριχωση με Laser

Η αποτρίχωση αποτελεί την πλέον διαδεδομένη εφαρμογή των laser.

Τα συστήματα ιατρικών laser υψηλής ισχύος είναι η σωστή πρόταση για μόνιμη, γρήγορη, ασφαλή και ανώδυνη αποτρίχωση. Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι το πλέον διαδεδομένο αισθητικό πρόβλημα σήμερα. Ένα πρόβλημα, το οποίο οφείλεται σε κληρονομικούς παράγοντες και ενδοκρινολογικές διαταραχές ή στη λήψη φαρμάκων.

Οι παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως το ξύρισμα, το κερί και οι αποτριχωτικές κρέμες δίνουν στο πρόβλημα μόνο μια προσωρινή λύση. Τα συστήματα ιατρικών laser υψηλής ισχύος είναι η σωστή πρόταση για μόνιμη, γρήγορη, ασφαλή και ανώδυνη αποτρίχωση.

Ο τρόπος είναι απλός: Μια λεπτή δέσμη φωτός διαπερνάει το δέρμα και φθάνει στον θύλακα της τρίχας όπου μετατρέπεται σε θερμότητα και τον καταστρέφει αφήνοντας, παράλληλα, ανεπηρέαστο τον περιβάλλοντα δερματικό ιστό. Κατά τη διάρκεια της αγωγής, μια εξειδικευμένη συσκευή Δυναμικής Ψύξης προστατεύει το δέρμα ψύχοντας την περιοχή και προσφέροντας επιπλέον ανακούφιση στους ασθενείς. Η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος (πρόσωπο, λαιμό, χέρια, πόδια, πλάτη, μπικίνι, κλπ) δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτό που προσφέρουν οι θεραπείες με laser είναι ανάλογα με τον αριθμό των θεραπειών να καθυστερεί η εμφάνιση της τριχοφυΐας όλο και περισσότερο, μέχρι το σημείο να ξεχάσουμε το πρόβλημα.

Κυρμίζογλου Παναγιώτης